Over ons

Over ons

Fit Podotherapie is ontstaan uit Podotherapie Merkx. Sinds 2003 actief en met 12 vestigingen hebben wij een breed scala aan ervaring. In 2013 zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met Top Podotherapie. Dit is een organisatie met 188 aangesloten geregistreerde praktijken, welke dus ook een landelijke dekking heeft. Wij hebben deze keuze gemaakt, omdat wij ervan overtuigd zijn u nog betere zorg te kunnen verlenen.

Uiteraard zijn wij ook aangesloten en geregistreerd bij het kwaliteitsregister en de NVvP. Ons team bestaat uit goede specialisten, welke spontaan en erg gemotiveerd zijn om u de beste zorg te geven. Mocht u vragen hebben aan één van ons, dan kunt u ons ook rechtstreeks mailen. Wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Met vriendelijke groet,
Team FIT Podotherapie


Medewerkers

Yarima Gommers

Podotherapeute


Mijn naam is Yarima Gommers. Ik ben geboren op 16 april 1991 en in 2013 afgestudeerd als podotherapeut. Tijdens mijn opleiding heb ik in deze praktijk stage gelopen en dat is me erg goed bevallen, nu werk ik er 5 dagen per week en dat doe ik met veel plezier. Ik ben afgestudeerd als ‘Algemeen Podotherapeut’, als speciale interesse heb ik klachten en afwijkingen bij kinderen en het maken/aanmeten van podotherapeutische slippers. In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met muziek.

Laura De Meyer

Podotherapeute


Mijn naam is Laura De Meyer, ik ben geboren op 8 september 1994 in België. Sedert mijn jeugd ben ik reeds sterk geïnteresseerd in het menselijk lichaam en de bewegingsmotoriek. Dit resulteerde in het afstuderen in de professionele bachelor in de podologie aan de Arteveldehogeschool in Gent. Sinds augustus 2016 ben ik werkzaam bij Fit podotherapie. Mijn interesse binnen de podotherapie gaat uit naar een heel breed doelpubliek. Zowel naar sporters als kinderen, maar ook diabeten wekken mijn interesse sterk aan.

Anke de Jonge-Lamm

Diabetes pedicure/ Podotherapeutisch assistent


Mijn naam is Anke de Jonge-Lamm, ik ben geboren op 10 november 1971. Vanaf 2005 ben ik werkzaam bij Fit Podotherapie. Op maandag zorg ik voor de voeten van onze patiënten. Hierbij zie ik patiënten met likdoorns en eelt, maar ook patiënten met diabetes. Naast mijn werkzaamheden als diabetes pedicure werk ik ook in het zolenlab van de praktijk.

Daniëlle Jonkers-Merkx

Podotherapeute


Mijn naam is Daniëlle Jonkers-Merkx, ik ben geboren op 16 januari 1982. In 2002 ben ik afgestudeerd als podotherapeute aan de Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven. Momenteel werk ik zowel met patiënten, als achter de schermen. Mijn interesse binnen de podotherapie gaat uit naar sport gerelateerde klachten, maar ook naar het organiseren van activiteiten, lezingen en het volgen van nascholingen met collega's. In mijn vrije tijd houd ik mijzelf graag bezig met paarden en alles wat daarbij komt kijken.

Links en samenwerkingsverbanden